Uitleg FKC

= Fundamentele Kinesiologische Communicatie;

 

Ik ga op zoek via spiertesten naar wat er fundamenteel verkeerd is met jouw gezondheid.

Hiervoor communiceer ik met je “Wetend Deel”, dat deel van jou dat alles opgeslagen heeft vanaf jouw prilste bestaan tot nu.

 

Er zijn 4 domeinen waarop je problemen kan ontwikkelen:
Emotioneel, Energetisch, Structureel en Biochemisch.

Op al deze domeinen test ik wat er nodig is en welke aanpak voor jou het beste is.


Op emotioneel vlak werk ik vaak met F.E.T.T.= Fundamentele Emotionele Transformatie Techniek.

Hierbij kan je nagaan hoe en op welk tijdstip er iets is fout gelopen in jouw systeem, wie daarbij betrokken was en welke impact dat gehad heeft op je leven.

Inzicht in de situatie kan een enorme meerwaarde zijn. Maar nog belangrijker is het aanpakken van de ontstane patronen, blokkades, …

 

Bij energetische oorzaken gebruiken we vaak dezelfde technieken.

Daarnaast werk ik aan je gronding, de invloed van stralingen, je afscherming …

Ook moeten soms je chakra's, meridianen of acupunctuurpunten versterkt worden of blokkades opgelost.

 

Structureel breng ik op een zachte manier wervels, bekken, schedel en ledematen terug in balans. Als het nodig is geef ik een volledige shiatsu massage.

 

Biochemisch kan ik werken aan je allergieën, je voedingsintoleranties, je tekorten of een andere disbalans die je lichaam uit evenwicht brengt, … Zo kan een bepaald hormoon of enzym niet voldoende aangemaakt worden. Ik test of je bepaalde voeding tijdelijk moeten vermijden of juist extra eten. Soms is het nodig tijdelijk een voedingssupplement in te nemen. Maar ik werk altijd aan het totaalbeeld! Als ik de oorzaak aanpak is dat voedingsadvies of supplement meestal maar kortdurend nodig.

 

Je volledige klachtenlijstje wordt aangepakt tot in de kern van het probleem. Hiervoor moeten we soms door verschillende lagen gaan, maar dan lossen we je probleem ook volledig op.